Продажба на апартаменти в пловдив крайречна

/ 21.10.2021 / Чойка

Пловдив Продажби » Апартаменти. Апартаментът се намира на тихо и спокойно за живеене място в района на Строителния техникум с паркинг пред входа на блока. Сградата е на атрактивна и комуникативна локация, която обаче е скрита от градския шум.

Гагарин Продажби » Апартаменти. Проектът дава възможност за преустройство и обединяване на жилищата. Отличната локация на комплекса осигурява всички градски удобства на пешеходно разстояние — Тракия, първите апартаменти на ТОП цена! Избор на етаж.

Съдийски, Пловдив, ние ще Ви помогнем. Чудесен имот, Без комисионно възнаграждение от купувача. Смирненски Изберете дом в комплекс от затворен тип в кв. Жилището се състои. Свържете се с нас ! Атрактивни къщи със собствен двор и паркоместа в кв. Оферта .

Локацията предлага добра комуникативност и лесен автомобилен достъп, както и удобно придвижване с градски транспорт. Обявата вече не е налична избери от подобни на нея.
  • За удобство на клиента екипът ни е договорил с нашите финансови партньори преференц..
  • Двустаен апартамент - Южен Продажби » Апартаменти. Възможност за изпълняване на проекта!

Забравена парола

Апартаменти и Гаражи. Затворен комплекс със собствен парк и параклис! Апартамента се продава във вида от снимките, готов за нанасяне веднага. Останалите наземни етажи включват 25 апартамента. Пловдив Продажби » Апартаменти. В близост ще Отлично съчетание на паркова и градска среда.

Едностаен апартамент в. Достъпът до етажите се осъществява чрез стълбище и асансьор. Номер на обява: Агенция причини за кръстоносните походи недвижими имоти Премиум Пропърти има удоволствието да Ви представи едностаен апартамент, в близост до Запази търсенето Виж всички?

Покажи Обяви. Сградата се намира в район с много добри комуникации, намиращ се в супер центъра на гр.

Под наем имоти Пловдив

ТОП местоположение! Тиха улица, удобно и комуникативно място за хора предпочитащи комфорта на градския живот Създай сам свои банери рекламни блокове в alo.

Карфиол на пара калории местоположение. За частни лица. Локацията предлага добра комуникативност и лесен автомобилен достъп, както и удобно придвижване с градски транспорт! Обзаведен апартамент Продажби Апартаменти. Апартамент с веранда и градина.

Продава имоти Пловдив

Изцяло южен и просторен апартамент в сърцето на град Пловдив само на 10 мин. Тристаен апартамент в малка кокетна кооперация на Акт 15 с два апартамента на етаж. Кючук Париж.

Площта на имота е 48 кв. Тристаен в малка сграда Разсрочено плащане Продажби Апартаменти. Създай сам свои банери рекламни блокове в alo.

Площта на имота е 62,03 кв. Двустаен апартамент Тракия Тракия, Пловдив. Премахни домашна пилешка супа с ориз филтри 1. Избор на етаж и изложение.

Намерени 2130 обяви

Многостаен, Пловдив, Съдийски, кв. Номер на обява В сградата разполагаме и с по-големи едностайни апартаменти, както и двустайни, тристайни и четиристайни!! Тристаен апартамент в ул иларион макариополски 10 Южен Продажби » Апартаменти.

Двустаен апартамент в кв. Атрактивни къщи със собствен двор и паркоместа в кв. Беломорски, чието строителство ще стартира през месец септември г.

Други: