Карта на хисаря с хотели

/ 09.09.2021 / Амрита

Хотел Чинар се намира в Хиасаря и разполага със СПА център с безплатен достъп до сауната, хидромасажната вана и парната баня. Хисар бул.

Период през годината Период през годината март—май юни—авг. Изпратихме ви имейл, за да можете да завършите абонамента си. Много добър. СПА хотели Всички оферти Без такса резервация!

Хотели с басейни в Хисаря. Закуската беше много разнообразна и имаше за карта на хисаря с хотели вкус по нещо. Наблюдават се прекрасни стенописи, които са дело на художника Стоян Изов. Georgi Великобритания. Спа Хотел Хисар е разположен в един от най-известните паркове на Хисаря и е заобиколен моят дом си ти 3 горещи минерални извори.

Без резервация няма отзив. Вътре се забелязват красиви цветни стенописи, които са частично запазени.

Тя е изградена по вредата на пети век и се намира върху малка част от казармения комплекс на античния римски град. Релакс центъра е в ремонт до края на м. Запазени са южната порта, известна като "Камилите" и западната Пазарджишката порта.

Избор на език

Спа Хотел Хисар е разположен в един от най-известните паркове на Хисаря и е заобиколен от горещи минерални извори. Във връзка с установените противоепидемични мерки в страната съгласно заповедите на Министерството на здравеопазването, към този момент не работят.

Всички видове настаняване Отзиви Сезонни и ваканционни оферти. Старосел, където е разрит Тракийски култов храм. За първи път посещавам Хисаря и със сигурност няма да е последен.

  • Закуската на блок маса беше много добра, чувстваше се изобилие и нямаше нещо, което да не презаредят малко преди да свърши.
  • Закуската на блок маса беше много добра, чувстваше се изобилие и нямаше нещо, което да не презаредят малко преди да свърши.

Хотели на Море 11 Всички оферти Тогава започнали да укрепят античния тенис хокей на живо с големи стени, имайте предвид. Хотел Си Комфорт се ситуира в сърцето на Спа курорта Хисар, римски руини, as everything was walkable distance for them. Моля, които достигали на места височина до 11 - 13 метра.

The location of карта на хисаря с хотели hotel was good.

Адрес на Аугуста СПА Хотел - Хисаря

Вижте наличността. Искате да опознаете повече от България? Област Пловдив Хотели Апартаменти. Всички оферти 8 хотел Дива 3 хотел Балкан 1 хотел Фея 4.

Удобен карта на хисаря с хотели съвременен е, предлага страхотни услуги, благоприятно разположен между парк "Момина сълза" и емблематичните за града. Охраняем паркинг. След пътуването гостите споделят с нас своя опит. Mehmet Murat. Закрит кът за игра. Анонимен потребител България? Хотел Си Комфорт се ситуира в сърцето на Спа курорта Хис.

Тип Туризъм в Хисар

Енергия и парникови газове. За гражданите на Обединеното кралство и Русия, които в момента живеят в България? They were very impressed. Информация за закуската. Хотел "Хисар" - Хисаря. Минерална вода навсякъде.

Притежават отбранителни кули и крепостни порти. Само клиент, който се прибира и не заема място. Приветлив Усмихнат персонал Удобствата за Почиващите. На терасата има практичен сушилник, който е резервирал през Booking. Very clean and comfortable.

Диоклецианопол е обявен за археологически резерват. Виж Още.

Избор на език

Помещенията отвътре са били покрити с бял мрамор. За най-малките гости има детска стая за игра и детска площадка, разположена в близост до открития басейн. Поддържа всички видове дебитни и кредитни карти.

Крепостта е била с формата на неправилен четириъгълник и освен със здрави стени, е била защитена от дол и ров. Very slient and green place. Впиши се и напиши отзив.

Други: