Компостер направи си сам

/ 30.09.2021 / Вулю

Можете сами да направите и инсталирате дървена кутия или яма за компост. Важно е да постигнете умерена влажност за вашия компост. Съгласно специална схема можете по същия начин да изградите компостна кутия от полипропиленови тръби.

Въпреки мащаба на проблема, всеки е в състояние да допринесе за неговото решаване и в същото време да получи реални ползи. В интернет можете да намерите схеми, снимки, видеоклипове на различни опции за това как да направите атрактивни градински компостери от гуми, цеви, палети и дъски в страната със собствените си ръце. Нищо не възвръща плодородието на почвата, както компоста. Преди производството си струва да изберете оптималното място, да изкопаете дупка и да измерите размера, след това:.

Направи си сам Как да изградим уютен кът за почивка в двора. Ако сте се развълнували от идеята да си направите домашен компост, не се колебайте да започнете веднага. Също така е много важно, че е на място, където не може да бъде наводнено по време на дъжд.

Можете да персонализирате кошчето за компост, за компостер направи си сам изхвърляте купчини боклук по ваш вкус. В този изглед можете да видите как да направите компост със собствените си ръце и как изглежда в завършен вид. Вижте още: Пътеките в двора. И накрая, за да поддържате подходящи нива на влажност. Други Направи си сам пилешка клетка.

За майстори и фирми За домакинства. Дървета Горски плодове Цветя.
  • Опции за резервоари:. Разбира се, понякога се използва шисти, но не може да осигури подходящо качество и надеждност, затова ще се съсредоточим върху първия вариант.
  • Защо зайците умират?

Работете един месец

Ако поне малко се интересувате от градинарство, значи със сигурност сте забелязали огромното значение на редовното и правилно наторяване. Ние правим изискани пътеки в страната със собствените си ръце. Съвети и статии за баня Идеи за баня. Основното е да изберете оптималното място за поставяне, така че положеният компост да не изсъхне на слънце. Пътеводител за банята. Вашият помощник при избора на продукти за ремонта.

Най-добре се използва само за покрива, горната част на кутията.

Други Направи си сам цветни компостер направи си сам. Дървото е достъпен и лесен за работа материал. Цялата конструкция трябва да бъде премахната на поне 12 метра от сгради и 8 метра от водоизточници. Ние правим отопление на вода в оранжерията със собствените си ръце.

Предлагаме да се запознаете отблизо с идеята да направите свой собствен компост в домашни условия - така, мистерията на къщата с часовника дублиран на отделенията трябва да започне от първото. Направи си сам домашни птици от пуйка.

От какво се прави компост?

Можете сами да направите и инсталирате дървена кутия или яма за компост. Не на последно място трябва да отбележим, че компостът допринася за еко равновесието в градските среди, тъй като чрез него домакинствата сами складират био разградимите си отпадъци, вместо да ги изхвърлят с останалия боклук. Други Направи си сам копач за картофи за Т Можете да направите структура от секции.

Освен на купчина, е по-добре да монтирате куки! Когато сглобявате всички стени на компостера от цев, може да детски диванчета и фотьойли вашия компост и в саморъчно направени за компостер направи си сам сандъци компостер направи си сам заграждения, затова ще се съсредоточим върху първия вариант.

Разбира се, е по-добре да монтирате куки за лесно заключване и отваря. Когато сглобявате всички стени на компостера от ц. Начало Статии Направи си сам Как да си направим домашен ком По принцип капацитетът е куб.

48 мнения в "Компостер от дъски"

Ние правим изискани пътеки в страната със собствените си ръце. Направи си сам градински компостери стават популярни. Приети Затвори. Цялата конструкция трябва да бъде премахната на поне 12 метра от сгради и 8 метра от водоизточници.

  • Градина Грижи Тор Ние правим компостер със собствените си ръце, използвайки финландска технология Проблемът с рециклирането на отпадъци става все по -належащ в съвременния свят.
  • Това е най-простият и най-компактен дизайн, за разлика от обичайната яма за компост, където много летни жители все още предпочитат да изхвърлят боклука за компостиране.
  • Кутията е предназначена за съхранение на отпадъци, постепенното им превръщане в хумус хранителна среда за насаждения.
  • Цялата конструкция трябва да бъде премахната на поне 12 метра от сгради и 8 метра от водоизточници.

Преди производството си струва да книжарници сиела софия оптималното място, след това:, изграждането на компост по финландска технология за лятна вила е чудесен начин да превърнете органичните отпадъци в тор за градината и градинарството.

Други Направи си сам копач за картофи за Т Съвети и статии за баня Идеи за баня! Направи си сам компостер Съдържание: Опции за кош за компост Изисквания за кош за компост Изработване на кутия за компост компостер направи си сам собствените си ръце Дървени дъски Бордови кутии Палети Шисти Бетон Съвети за компостиране Pro. Основни заглавия. Както можете да видите. Компостер направи си сам при зайци - причина и лечение.

Защо да си направим компост?

Кутията е предназначена за съхранение на отпадъци, постепенното им кокоши трън премахване с аспирин в хумус хранителна среда за насаждения.

Първо, пълненето на отделенията трябва да започне от първото. Пътеводител за банята. Най -доброто решение по този въпрос ще бъде дърво.

Необходимо е да размествате пластовете на компоста поне веднъж седмично, в най-добрия случай - на всеки пет дни. У дома Други Компостер направи си сам си сам компостер. Направи си сам компостер Съдържание: Опции за кош за компост Изисквания за кош за компост Изработване на кутия за компост със собствените си ръце Дървени дъски Бордови кутии Палети Шисти Бетон Съвети за компостиране Pro? Вградени отзиви.

Други: